Με έκπληξη διαβάσαμε να μας εμπλέκει στην προεκλογική του κόντρα με υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης το σάιτ marousi24.gr. Η προεκλογική περίοδος φαίνεται πως θολώνει το μυαλό και την κρίση συναδέλφων.

Μάλιστα χρησιμοποιεί  ως επιχείρημα τον server που μας φιλοξενεί και φιλοξενεί χιλιάδες ακόμα site σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για πιθανή σύνδεση της ιστοσελίδας μας με υποψήφιο δήμαρχο της πόλης του Αμαρουσίου.

Μία πρόχειρη ματιά στις αναρτήσεις της ιστοσελίδας μας θα καταλάβει κανείς ότι τηρούμε ίσες αποστάσεις από τους υποψηφίους δημάρχους τις παρατάξεις τους και τα μικροσυμφέροντα τους.

Και μπορεί αυτή η ιστοσελίδα να έχει επιλέξει να υποστηρίξει με χορηγούμενες προωθήσεις ή διάφορους άλλους τρόπους  διάφορους υποψήφιους, όμως εμείς η δημοσιογραφική ομάδα του inmaroussi.gr θέλουμε να κρατήσουμε την αδέσμευτη στάση μας απέναντι σε όλους τους υποψηφίους και να υπηρετήσουμε μόνο την ενημέρωση των δημοτών του Αμαρουσίου.

Συνιστούμε ψυχραιμία στους διαχειριστές των άλλων ιστοσελίδων που θορυβημένοι παρακολουθούν τη διαρκώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα του inmaroussi.gr και μας εμπλέκουν σε ευφάνταστα σενάρια.

Το  inmaroussi.gr είναι στη διάθεση όλων των υποψηφίων όλων των παρατάξεων για την προβολή των δράσεων τους. Πάντα όμως θα στηλιτεύει τα κακώς κείμενα όποιον και αν αφορούν.