Γράφει ο Άρχοντας του Δαχτυλιδιού

Για το Μαρούσι σχεδίαζε 24 ώρες ένα σάιτ πέρσι τέτοιο καιρό με σκοπό να κάνει τη βρώμικη δουλειά, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαίου. Προνοητικός. Όσο πιο βρώμικη , τόσο καλύτερα. Μέτριος επικοινωνιολόγος, παιδί χαμηλών τόνων, φοβισμένος κοινωνικά, πέρασε από τα επιτελεία κορυφαίων πολιτικών αλλά δεν στέριωσε. Με εμμονές και σκοτεινές  επιλογές, γνωστές αλλά διακριτικές. «Jelly bean»(ξέρετε αυτές τις πολύχρωμες καραμελίτσες) το παρατσούκλι του στους πολιτικούς κύκλους. Από την μαλακότητα και τις χαλαρές αντιστάσεις.

Βρήκε την θαλπωρή στην τοπική κομματική νεολαία και είπε «καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος ( μη σας πω τριτοτέταρτος) στην πόλη». Ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο με μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση που θα έληγε 10 Δεκεμβρίου, αλλά κάπου στα τέλη Νοεμβρίου εξαφανίστηκε καθώς τα αποτελέσματα δεν ήταν βολικά. Στη συνέχεια άρχισε να ψάχνει ποια βρωμιά θα δημοσιεύσει 24 ώρες το 24ωρο. Και πρόσφατα ασχολείται με πηχαίους τίτλους και συγγενείς υποψηφίων.

Αλλά επειδή ένας jelly bean, το σάιτ του και την αξιοπιστία του έχει χάσει και μάλλον δεν μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών στο Μαρούσι. 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες να παλεύει να γίνει πιστόλι, πάντα θα παραμένει jelly bean.