Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Παναγιώτη Βραχνού, ρίχνει ο δεύτερος με συνέντευξή του στην «Αμαρυσία». Ο Παναγιώτης Βραχνός,  στενός συνεργάτης του κου.Πατούλη, τονίζει πως «αν νομίζουν ότι ψηφίζουν τα κόμματα και όχι οι δημότες κάνουν λάθος» και προσέθεσε με νόημα πως «τα κόμματα στηρίζουν -αν- στηρίζουν πραγματικά, αλλά οι δημότες ψηφίζουν». Πρόκειται για άλλη μία επίθεση στο πρόσωπο του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο οποίος τον κατηγορεί πως δεν είναι «ανεξάρτητος».

«Είναι τουλάχιστον αστείο, να φορά τον ανεξάρτητο μανδύα ο Βραχνός» απαντούν πηγές που πρόσκεινται στον Θεόδωρο Αμπατζόγλου

Πηγές που πρόσκεινται στον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, κατηγορούν ευθέως τον Παναγιώτη Βραχνό πως «στην προσπάθειά του να βρει εκλογική πελατεία, υποδύεται τον ανεξάρτητο» και προσθέτουν με νόημα πως «όλοι γνωρίζουν την πορεία του. Από τη Νέα Δημοκρατία με την οποία τηρεί άριστες σχέσεις , στον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη και έπειτα στον -τάχα μου- ακομμάτιστο χώρο» και καταλήγουν πως «είτε το θέλει, είτε όχι, αντάρτης είναι και έτσι θα αντιμετωπίζεται».